«Aν θέλετε τα παιδιά σας να είναι έξυπνα, διαβάστε τους παραμύθια.

Αν θέλετε τα παιδιά σας να είναι περισσότερο έξυπνα, διαβάστε τους περισσότερα παραμύθια.»
(Άλμπερτ Αϊνστάιν)


Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Ευρωπαϊκά Βραβεία δράσης eTwinning




Το eTwinning είναι το μεγαλύτερο δίκτυο εκπαιδευτικών στην Ευρώπη. Στη δράση κάθε χρόνο διαγωνίζονται αρκετές εκατοντάδες έργα από όλη την Ευρώπη σε διάφορες κατηγορίες. Το επίπεδο του διαγωνισμού είναι υψηλό και η παιδαγωγική αξία που επιτυγχάνεται από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές τους, που συμμετέχουν στα έργα, αυξάνεται ποιοτικά κάθε χρόνο.
Συνολικά 8 συνεργατικά έργα σε 4 ηλικιακές κατηγορίες και 8 έργα σε ειδικές κατηγορίες βραβεύονται για τις μεγάλες προσπάθειές τους να φέρουν την καινοτομία στις τάξεις της Ευρώπης! 
Μεταξύ τους βραβεύονται 9 ελληνικές συμμετοχές που αναλύονται σε 3 πρώτα βραβεία, 3 δεύτερα και 3 ειδικά!
Μια διάκριση που με κάνει να αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό το δημιουργικό ταξίδι, να θέλω να τη μοιραστώ και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα "μικράκια μου" που με άφηναν έκπληκτη κάποιες φορές με τις δυνατότητες τους, τους γονείς τους, τα 1ο και 2ο Νηπιαγωγεία Πλαγιαρίου που με φιλοξένησαν και την προϊσταμένη και φίλη Λ. Παρταλιού από το 3ο Νηπιαγωγείο Τριλόφου, που δάνεισε τη δεύτερη ¨" μελισσούλα " που χρειασθήκαμε για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το έργο και τις προκλήσεις του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου